The Charming Hypnotist

0032 499 27 68 26

Privacy & Cookie Disclaimer

©2019 by The Charming Hypnotist. All rights reserved.

Hypnoseshow voor grote groepen

Top comedy entertainment

Hypnotiseur Dominik Messiaen nodigt een aantal toeschouwers uit op het podium en brengt ze onder hypnose. Geen acteurs, geen goocheltrucs, pure hypnose!


Wat dan volgt, moet je zien om te kunnen geloven…

Duurtijd: 50-90 minuten

Aantal toeschouwers: 50-10.000

 

Waarom kiezen voor de hypnoseshow van The Charming Hypnotist?

Kwaliteitsgarantie

The Charming Hypnotist werd in 2018 en 2019 bekroond met de felbegeerde "Award of Excellence", uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux. Dus dé garantie dat u  bovenop uitstekend hypnose entertainment, een vlotte communicatie en top klantenservice krijgt.

Respectvolle Comedy

Showhypnotiseur The Charming Hypnotist gebruikt enkel cleane en respectvolle comedy geschikt voor alle leeftijden. Deze hypnotiseur laat de deelnemers volledig in hun waarde. Zoals u op het beeldmateriaal kan zien, is de situatie steeds erg grappig voor het publiek én de deenemers. Iedereen gaat naar huis met een goed gevoel!

Veilig en verantwoord

Veiligheid is absolute topprioriteit tijdens de hypnoseshow. Deze hypnotiseur volgt de richtlijnen van de UK Hypnotism Act, de strengste ter wereld. Hij stelde ook een Risk Assessment en Safety Management Guide op die u op eenvoudige vraag kan verkrijgen. Zo garandeert The Charming Hypnotist u een veilige en verantwoorde hypnose show.