Hypnose Workshop

Interactief en fascinerend

Ideaal voor kleine groepen. In groepen van maximum 20 personen legt  hypnotiseur Dominik Messiaen uit hoe hypnose werkt en ontkracht een aantal mythes rond hypnose. Vervolgens hypnotiseert hij 1 of meerdere vrijwilligers en demonstreert de kracht van (zelf)hypnose. 

Heel sterke impact op de deelnemers!

- Aantal deelnemers: max. 20 per groep

- Duur per groep: 20 tot 45 minuten

- Meerdere malen te herhalen

- Ideaal n.a.v. een teambuilding, opendeurdag, klantenevent, ...

 

Waarom kiezen voor de Hypnose Workshop van The Charming Hypnotist?

Icoon-budgetvriendelijk.jpg
interactie kopie.jpg

Kwaliteitsgarantie

The Charming Hypnotist werd in 2018 en 2019 bekroond met de felbegeerde "Award of Excellence", uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux. Dus dé garantie dat u  bovenop uitstekend hypnose entertainment, een vlotte communicatie en top klantenservice krijgt.

Budgetvriendelijk

Voor de workshop heeft u enkel een kleine, rustige ruimte nodig met stoelen voor de deelnemers. Als u entertainment wil huren voor een beperkt gezelschap, is dit de perfecte formule met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Interactief

De deelnemers beleven de hypnose van heel dichtbij en enkele vrijwilligers ervaren de mogelijkheden van hypnose aan den lijve. Bovendien is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en/of vragen. Wordt heel lang over nagepraat!

 

The Charming Hypnotist

Dominik Messiaen heeft als hypnotiseur de missie om mensen te helpen. Tijdens zijn hypnoseshow schenkt hij het publiek en de vrijwilligers een heerlijke ervaring. Daarenboven maakt hij ze bewust van de oneindige mogelijkheden van hypnose. Tijdens de hypnotherapie sessies helpt hij mensen tot nieuwe inzichten en positieve gedragsverandering dankzij hypnose.

0032 499 27 68 26

PAGES

Hypnose show

Hypnose Keynote

Hypnose Workshop

Hypnotherapie

Stoppen met roken

Afvallen door hypnose

Blog hypnose

Video hypnose

Contact Hypnotiseur

Privacy & Cookie Disclaimer

©2019 by The Charming Hypnotist. All rights reserved.