Hypnose Theater "Rozeschijn en Manegeur" komt naar de Gentse Feesten!

Een ruiker rozen, een flinke portie charme en heel veel menselijke warmte.  Gewapend met deze troeven neemt Dominik Messiaen u  mee op een boeiende reis in zijn wondere wereld.

Een wereld waar rozen schijnen en manen geuren.

 

U krijgt de unieke kans om hypnose zelf te ervaren. 

Wie weet trance-formeert u in een schitterende acteur of actrice en vertolkt u een personage uit het leven van Dominik Messiaen.

 

Interactief, intrigerend en origineel theater met het publiek als acteur en Dominik Messiaen als regisseur.

Regie: Walter Janssens (reg. Kommil Foo en ManManMan)

Waar                     Theater Tinnenpot, Tinnenpotstraat 21, 9000 Gent

Wanneer               Zaterdag 18 juli en maandag 20 juli 2020

Tijdstip                 19.30u.-21.00u.

Tickets                  12,00 euro

Reservatie             info@tinnenpot.be of 09 225 18 60 

 

Waarom kiezen voor de hypnosevoorstelling van The Charming Hypnotist?

Kwaliteitsgarantie

The Charming Hypnotist werd in 2018 en 2019 bekroond met de felbegeerde "Award of Excellence", uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux. Dus dé garantie dat u  bovenop uitstekend hypnose entertainment, een vlotte communicatie en top klantenservice krijgt.

Respectvolle Comedy

Showhypnotiseur The Charming Hypnotist gebruikt enkel cleane en respectvolle comedy geschikt voor alle leeftijden. Deze hypnotiseur laat de deelnemers volledig in hun waarde. Zoals u op het beeldmateriaal kan zien, is de situatie steeds erg grappig voor het publiek én de deenemers. Iedereen gaat naar huis met een goed gevoel!

Veilig en verantwoord

Veiligheid is absolute topprioriteit tijdens de hypnoseshow. Deze hypnotiseur volgt de richtlijnen van de UK Hypnotism Act, de strengste ter wereld. Hij stelde ook een Risk Assessment en Safety Management Guide op die u op eenvoudige vraag kan verkrijgen. Zo garandeert The Charming Hypnotist u een veilige en verantwoorde hypnose show.

 

The Charming Hypnotist

Dominik Messiaen heeft als hypnotiseur de missie om mensen te helpen. Tijdens zijn hypnoseshow schenkt hij het publiek en de vrijwilligers een heerlijke ervaring. Daarenboven maakt hij ze bewust van de oneindige mogelijkheden van hypnose. Tijdens de hypnotherapie sessies helpt hij mensen tot nieuwe inzichten en positieve gedragsverandering dankzij hypnose.

0032 499 27 68 26

PAGES

Hypnose show

Hypnose Keynote

Hypnose Workshop

Hypnotherapie

Stoppen met roken

Afvallen door hypnose

Blog hypnose

Video hypnose

Contact Hypnotiseur

Privacy & Cookie Disclaimer

©2019 by The Charming Hypnotist. All rights reserved.