Rozeschijn en Manegeur: De Kracht van Verbeelding

JPG - affiche a3 dinsdag 19 juli 22 gent_LO kopie-1.jpg

Een ruiker rozen, een flinke portie charme en heel veel menselijke warmte.  Gewapend met deze troeven neemt Dominik Messiaen u  mee op een boeiende reis in zijn wondere wereld.

Een wereld waar rozen schijnen en manen geuren.

 

U krijgt de unieke kans om hypnose zelf te ervaren. 

Wie weet trance-formeert u in een schitterende acteur of actrice en vertolkt u een personage uit het leven van Dominik Messiaen.

 

Interactief, intrigerend en origineel theater met het publiek als acteur en Dominik Messiaen als regisseur.

Regie: Walter Janssens (reg. Kommil Foo en ManManMan)

Deze theatervoorstelling leent zich in een afgeslankte versie ook uitstekend tot hypnoseshow in auditoria, voor fundraising of voor congressen, seminaries en gala diners. 

Duurtijd: 50-90 minuten

Aantal toeschouwers: 50-10.000

 

Waarom kiezen voor de hypnosevoorstelling van The Charming Hypnotist?

Certificate of Excellence 2019 WIX - era

Kwaliteitsgarantie

The Charming Hypnotist werd in 2018 en 2019 bekroond met de felbegeerde "Award of Excellence", uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux. Dus dé garantie dat u  bovenop uitstekend hypnose entertainment, een vlotte communicatie en top klantenservice krijgt.

comedy mask zwart op wit.jpg

Respectvolle Comedy

Showhypnotiseur The Charming Hypnotist gebruikt enkel cleane en respectvolle comedy geschikt voor alle leeftijden. Deze hypnotiseur laat de deelnemers volledig in hun waarde. Zoals u op het beeldmateriaal kan zien, is de situatie steeds erg grappig voor het publiek én de deenemers. Iedereen gaat naar huis met een goed gevoel!

veilig en verantwoord.jpg

Veilig en verantwoord

Veiligheid is absolute topprioriteit tijdens de hypnoseshow. Deze hypnotiseur volgt de richtlijnen van de UK Hypnotism Act, de strengste ter wereld. Hij stelde ook een Risk Assessment en Safety Management Guide op die u op eenvoudige vraag kan verkrijgen. Zo garandeert The Charming Hypnotist u een veilige en verantwoorde hypnose show.