Bestanden

Tech Rider 2019

Leest u deze tech rider a.u.b. goed door. U vindt er uitleg over alle mogelijke technische aspecten om de show in optimale omstandigheden te laten verlopen.

Safety Management Guide 2019

In dit document leest u wat The Charming Hypnotist onderneemt om de veiligheid van alle betrokkenen te garanderen. Dit document wordt regelmatig up to date gehouden.

Voorbeeld Affiche A3

Hierbij vindt u de A0 affiche voor de groepsvoorstelling. Deze is reeds ingevuld als voorbeeld. Download de blanco versie zodat u die zelf kunt aanvullen a.h.v. dit voorbeeld.

Affiche A3 - zelf aan te vullen

Hierbij vindt u de blanco versie van de affiche voor de groepsvoorstelling. Deze kan u a.h.v. het voorbeeld zelf aanvullen met uw specifieke gegevens.

Voorbeeld Voorkant A5 Flyer

Hierbij vindt u de voorkant van de flyer van de groepsvoorstelling. Deze is reeds ingevuld als voorbeeld. Download de blanco versie zodat u die zelf kunt aanvullen a.h.v. dit voorbeeld.

Voorkant A5 Flyer - zelf aan te vullen

Hierbij vindt u de blanco versie van het de A5 flyer. Deze kan u a.h.v. het voorbeeld aanvullen met uw specifieke gegevens.

Achterkant A5 Flyer

Hierbij vindt u de achterkant van de flyer voor de groepsvoorstelling. Die kunt u ongewijzigd gebruiken.

Voorbeeld Ticket

Hierbij vindt u het ticket voor de groepsvoorstelling. Deze is reeds ingevuld als voorbeeld. Download de blanco versie zodat u die zelf kunt aanvullen a.h.v. dit voorbeeld.

 

Ticket - zelf aan te vullen

Hierbij vindt u de blanco versie van het ticket (met perforatie, genummerd). Deze kan u a.h.v. het voorbeeld aanvullen met uw specifieke gegevens.

The Charming Hypnotist

Dominik Messiaen heeft als hypnotiseur de missie om mensen te helpen. Tijdens zijn hypnoseshow schenkt hij het publiek en de vrijwilligers een heerlijke ervaring. Daarenboven maakt hij ze bewust van de oneindige mogelijkheden van hypnose. Tijdens de hypnotherapie sessies helpt hij mensen tot nieuwe inzichten en positieve gedragsverandering dankzij hypnose.

0032 499 27 68 26

PAGES

Hypnose show

Hypnose Keynote

Hypnose Workshop

Hypnotherapie

Stoppen met roken

Afvallen door hypnose

Blog hypnose

Video hypnose

Contact Hypnotiseur

Privacy & Cookie Disclaimer

©2019 by The Charming Hypnotist. All rights reserved.