Stumaco - Happy Fingers 3.jpg

Workshop Hypnose

Interactief en fascinerend

Ideaal als break tijdens een vergadering of als teambuilding.

 

Hypnotiseur Dominik Messiaen legt uit hoe hypnose werkt en ontkracht een aantal mythes rond hypnose. Vervolgens hypnotiseert hij 1 of meerdere vrijwilligers en demonstreert de kracht van (zelf)hypnose. 

Heel sterke impact op de deelnemers!

- Door gebruik van Waking Hypnosis 100% veilig

- Duur: 30 minuten; opsplitsen mogelijk

- Ideaal als kickstart, break of als teambuilding

Een onvergetelijke ervaring, 100% aan te raden !

(Marlène Gigant, Médiation)

"Vanaf het eerste contact voelde ik de professionaliteit en ervaring van Dominik. Zijn workshop is werkelijk adembenemend en verbluffend en was een groot succes. Alle deelnemers waren enthousiast en zullen hun ervaring nog lang herinneren. Dominik is niet alleen een uitstekende hypnotiseur, hij toont ook veel humor en empathie." 

 

Waarom kiezen voor de Hypnose Workshop van The Charming Hypnotist?

Icoon-budgetvriendelijk.jpg
interactie kopie.jpg

Kwaliteitsgarantie

The Charming Hypnotist werd in 2018 en 2019 bekroond met de felbegeerde "Award of Excellence", uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux. Dus dé garantie dat u  bovenop uitstekend hypnose entertainment, een vlotte communicatie en top klantenservice krijgt.

Budgetvriendelijk

Voor de workshop heeft u enkel een kleine, rustige ruimte nodig met stoelen voor de deelnemers. Als u entertainment wil huren voor een beperkt gezelschap, is dit de perfecte formule met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Interactief

De deelnemers beleven de hypnose van heel dichtbij en enkele vrijwilligers ervaren de mogelijkheden van hypnose aan den lijve. Bovendien is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en/of vragen. Wordt heel lang over nagepraat!