Stumaco 239.jpg

Keynote over hypnose

De ideale kickstart voor uw meeting

Deze hands-on keynote brengt er meteen de sfeer in. Leerrijk én entertainend.


Na een korte uitleg kunnen alle aanwezigen de handen uit de mouwen steken en de kracht van hypnose zelf ervaren.

De hypnose keynote kan inhoudelijk aangepast worden aan elk publiek. Verkoopsmensen, dokters, therapeuten, sportmensen, advocaten, ... Heel wat beroepsgroepen kunnen NLP en covert hypnose gebruiken om betere resultaten te bereiken.

Duur: 15 tot 60 minuten

Aantal deelnemers: 10-10.000

 

Waarom kiezen voor de hypnose keynote van The Charming Hypnotist

Kwaliteitsgarantie

The Charming Hypnotist werd in 2018 en 2019 bekroond met de felbegeerde "Award of Excellence", uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux. Dus dé garantie dat u  bovenop uitstekend hypnose entertainment, een vlotte communicatie en top klantenservice krijgt.

Op maat van elke doelgroep

Hypnose kent heel wat toepassingen in diverse domeinen. In onderwijs, verkoop, topsport, therapie, geneeskunde, de advocatuur e.a. worden NLP en covert hypnose bewust en onbewust ingezet voor het optimaliseren van resultaten. Hypnotiseur Dominik Messiaen spitst zijn keynote telkens toe op de desbetreffende doelgroep.

Meertalig

Als Master Toegepaste Taalkunde brengt The Charming Thief al zijn hypnose acts vloeiend in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Vooral internationale bedrijven stellen dit erg op prijs.

 

The Charming Hypnotist

Dominik Messiaen heeft als hypnotiseur de missie om mensen te helpen. Tijdens zijn hypnoseshow schenkt hij het publiek en de vrijwilligers een heerlijke ervaring. Daarenboven maakt hij ze bewust van de oneindige mogelijkheden van hypnose. Tijdens de hypnotherapie sessies helpt hij mensen tot nieuwe inzichten en positieve gedragsverandering dankzij hypnose.

0032 499 27 68 26

PAGES

Hypnose show

Hypnose Keynote

Hypnose Workshop

Hypnotherapie

Stoppen met roken

Afvallen door hypnose

Blog hypnose

Video hypnose

Contact Hypnotiseur

Privacy & Cookie Disclaimer

©2019 by The Charming Hypnotist. All rights reserved.