top of page
Mind illusion

Doe deze leuke mind illusion zo vaak als je wil bij jouw vrienden. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is de draaiende spiraal hieronder en een vrijwilliger. Doe de illusie de eerste keer bij jezelf zodat je het effect zelf kan ervaren.

Hoe ga je te werk? Druk op de "play" knop en focus minstens 20 tellen op het centrum van de draaiende spiraal terwijl je je inbeeldt dat je in een tunnel kijkt. Kijk dan naar het hoofd van jouw vriend of vriendin. Als je je goed hebt gefocust, zie je dat hoofd plots veel groter.

Dit werkt het beste op een groot scherm maar het kan ook perfect op een smartphone. Zorg daarbij dat je het filmpje afspeelt op maximale schermgrootte. Het is ook belangrijk dat de persoon van wie je het hoofd groter wil zien minstens een paar meter van jou verwijderd is. Het beste kan je met de afstand even experimenteren voordat je het bij jouw vrienden doet. 

U vindt ook een tweede filmpje met een iets anders maar misschien nog leuker effect dat heel goed werkt op een smartphone. Let wel op dat je dit niet doet bij iemand met epilepsie of een mentale/neurologische aandoening. Aangezien ik hier geen contole over heb, doe je dit op eigen verantwoordelijkheid. Om diezelfde reden is de video enkel te zien voor mensen van minimaal 18 jaar. Focus je opnieuw minstens 20 tellen op het centrum van het beeld. Mocht je je slecht voelen, stop dan onmiddellijk. Kijk na 20 tellen naar jouw hand en merk hoe het lijkt alsof jouw hand smelt.

Veel plezier ermee!

Heb je van de voorstelling genoten?

Dan kan je mij een groot plezier doen door een review achter te laten op Google. 

Enkele woorden volstaan. Het zijn vooral de sterren die tellen:) Hartelijk dank! Heb je een suggestie? Laat het me dan weten op info@charminghypnotist.com .

Hoe schrijf je een review?

1. Klik op volgende link:  The Charming Hypnotist - Dominik Messiaen, Postbaan, Essen

2. In de rechter balk zie je mijn foto en gegevens. Naast de sterren klik je op Google reviews.

3. In het volgende venster zie je rechtsboven "Write a review". Klik  hierop en schrijf een korte reactie. Tot slot geef je me sterren.

 

Die zijn belangrijk omdat Google me op basis hiervan beoordeelt. Klik op "Post" en klaar is Kees!

Super bedankt!

bottom of page