top of page

Gratis MP3 Minder Stress

Hieronder vind je 2 versies van de audiohypnose, 1 mét en 1 zonder muziek. Zo kan je voor jezelf bepalen wat voor jou het beste werkt. Zorg dat je ongeveer een kwartier ongestoord kan neerliggen op een zetel of bed. Je kan de audio beluisteren in stressvolle periodes of gewoon om rustig te relaxen en jouw mentale weerbaarheid te versterken. Dit werkt het beste als je de audio een paar dagen na elkaar beluistert, bij voorkeur ergens 's avonds voor het slapen zodat jouw onderbewustzijn met de nieuwe informatie aan de slag kan. DUBBELKLIK om de audio te starten. Veel luisterplezier! 

TIP: sla deze pagina op bij je favorieten of noteer de link  https://www.charminghypnotist.com/freegift . Zo kan je de audio altijd en overal beluisteren!

Minder Stress 1Mét muziek
00:00 / 17:07
Minder Stress 2Zonder muziek
00:00 / 16:14
 Extra Mind illusion

Als extraatje krijg je er deze leuke mind illusion bij. Doe die zo vaak als je wil bij vrienden. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is de draaiende spiraal hieronder en een vrijwilliger. Doe de illusie de eerste keer bij jezelf zodat je het effect zelf kan ervaren.

Hoe ga je te werk?

Druk op de "play" knop en focus minstens 20 tellen op het centrum van de draaiende spiraal terwijl je je inbeeldt dat je in een tunnel kijkt. Kijk dan naar het hoofd van jouw vriend of vriendin die wat verderop zit of staat. Als je je goed hebt gefocust, zie je dat hoofd plots veel groter.

Dit werkt het beste op een groot scherm maar het kan ook perfect op een smartphone. Zorg daarbij dat je het filmpje afspeelt op maximale schermgrootte. Het is ook belangrijk dat de persoon van wie je het hoofd groter wil zien minstens een paar meter van jou verwijderd is. Het beste kan je met de afstand even experimenteren voordat je het bij jouw vrienden doet. 

Je vindt ook een tweede filmpje met een iets anders maar misschien nog leuker effect dat heel goed werkt op een smartphone.

Let wel op dat je dit niet doet bij iemand met epilepsie of een mentale/neurologische aandoening. Aangezien ik hier geen contole over heb, doe je dit op eigen verantwoordelijkheid. Om diezelfde reden is de video enkel te zien voor mensen van minimaal 18 jaar. Focus je opnieuw minstens 20 tellen op het centrum van het beeld. Mocht je je slecht voelen, stop dan onmiddellijk. Kijk na 20 tellen naar jouw hand en merk hoe het lijkt alsof jouw hand smelt.

Veel plezier ermee!

Heeft u van de voorstelling genoten?

Dan kunt u mij een groot plezier doen door een review achter te laten op Google. 

Enkele woorden volstaan. Het zijn vooral de sterren die tellen:) Hartelijk dank! Heeft u een suggestie? Laat het me dan weten op info@charminghypnotist.com .

Hoe schrijft u een review?

1. Klik op volgende link:  The Charming Hypnotist - Dominik Messiaen, Postbaan, Essen

2. In de rechter balk ziet u mijn foto en gegevens. Naast de sterren klikt u op Google reviews.

3. In het volgende venster ziet u rechtsboven "Write a review". Klikt u hierop en schrijf een korte reactie. Tot slot geeft u me sterren.

 

Die zijn belangrijk omdat Google me op basis hiervan beoordeelt. Klik op "Post" en klaar is Kees!

bottom of page